DE KwaliteitWij bieden een complete eigen kledinglijn voor unieke en kwalitatieve kadootjes. Onze kleding wordt gefabriceerd in Portugal, heeft een perfecte pasvorm en is gemaakt van mooie kwaliteit stof. Al onze t-shirts en een groot deel van de overige producten zijn gemaakt van 95% katoen en 5% elasthan waardoor er geen sprake is van lubberen, zelfs niet na vele wasbeurten.

Voor teamkleding en kwantum orders bieden wij ook andere merkkleding aan. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk dus hebben wij gekozen voor merken als o.a. B&C, Fruit of the Loom en Kariban.

Qua bedrukkingen hanteren wij verschillend technieken. Afhankelijk van het ontwerp kiezen wij de meest geschikte techniek. Zo werken wij met A-klasse flex- en flock folies en hebben voor onze full color ontwerpen een eigen printmachine waar wij diverse materialen door kunnen laten bedrukken. De bedrukking wordt opgebracht middels een drukproces onder een constante temperatuur en hoge druk. Het resultaat is een blijvend opdruk die zijn kleurechtheid behoudt, ook als je het vaak wast. 

Al onze kleding is wasbaar op 40 graden. Bij voorkeur binnenstebuiten. De bedrukking is flexibel en beweegt mee met de stof. Handig voor bewegelijke kinderen (die kunnen er per slot van rekenen wat van).